• pagebanner-(1)

TOA130 kepala jenis las sing mbukak

Katrangan singkat:

TOA130 minangka salah sawijining model TOA seri Open Type Weld Heads. Isine sawetara OD pipa saka 38.1mm - 130mm. Kepala las Tipe Terbuka dikatutake minangka alat kanggo las TIG orbit nganggo utawa tanpa kabel pengisi. Kepala las seri TOA duwe fungsi AVC / OSC lan asring digunakake ing pipa tembok kandel (3mm - 16mm) kanggo pipa / siku / flange. Dhiameter tabung sing bakal dilas kalebu udakara 38,1 mm nganti 130 mm.

  • Rotasi presisi, stabil lan awet;
  • Gampang dipasang ing pipa kanthi ngunci konsentris sing dhuwur;
  • Fungsi AVC & OSC bermotor;
  • Kontrol pakan kawat sing akurat;
  • Spesialis las untuk las pipa tembok kandel;
  • Sirkuit pendingin cair;

Detail Produk

Tag Produk

TOA Open weld kepala dikatutake minangka alat kanggo las TIG orbit kanthi utawa tanpa kabel pengisi. Dhiameter tabung sing bakal dilas nutupi kisaran saka 19,05 mm nganti 324 mm (ANSI 3/4 "nganti 12 3/4"). Kepala las jenis terbuka dilengkapi obor TIG kanthi diffuser gas. Proteksi gas cekap mung dipikolehi ing zona ing saubenge obor sing ditutupi dening gas tameng sing streaming saka lensa gas. Sajrone proses welding, busur bisa ditonton lan dikontrol langsung dening operator.

Pipa TOA kanggo sirah las pipa yaiku desain caliper, gampang banget kanggo ngawat-ngawati pipa, lan uga gampang diatur kanthi diameter sing beda. Kaliper yaiku faying permukaan pipa kanggo mesthekake konsentrasi antarane pipa menyang kepala las ing las. Kepala las TOA duwe fungsi AVC lan OSC sing cocog karo tembok CS, SS lan bahan liyane, dheweke ngerti prosedur las multi-pass lan multi-level. Kawat feeder TOA welding uga nganggo desain kontrol loop supaya bisa ngontrol kacepetan kawat sing tepat, mangan tanpa desain corak kanggo entuk panganan kawat sing stabil supaya entuk bentuk sing apik sawise ngelas. TOA welding TOA bisa digunakake ing fusion utawa feed wire, umume digunakake ing pipa menyang pipa lan pipa sing pas. Ditambah maneh, Pendinginan cair njamin bisa digunakake kanthi suwe

Spesifikasi Teknis

Sumber Daya

iOrbital5000

Tube OD (mm)

φ 38.1 - φ 130

Materi

Baja karbon / Waja tahan karat

Siklus tugas

300A 65%

Tungsten (mm)

Φ 3.2 standar

Kawat (mm)

Φ 1.0

Kacepetan Rotasi (rpm)

0,12 - 2.2

Stroke OSC (mm)

40

Stroke AVC (mm)

40

Maks. kacepetan kabel

1800 mm / menit

Adhem

Cairan

Gas Shielding

Argon

Bobot (kg)

10,8 kg

Panjang kabel (m)

11

Ukuran (mm)

435 x 300 x 400

SINGLE3 

A: 300 B: 235 C: 156-196 D: 165 E: 132 F: 400

Kasus Proyek


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Ninggalake Pesen Sampeyan