• pagebanner-(1)

Kepala las las TC76

Katrangan singkat:

TC76 minangka kepala las TIG orbital kanggo las tabung otogen. Rentang tabung OD sing cocog kalebu saka -12.7mm nganti -76.2mm. Kepala las iki duwe efisiensi tinggi lan kualitas las sing dhuwur kanthi pendinginan banyu kanggo sistem roda gigi lan kolet. Collet bisa disesuaikan miturut kondisi kerja sing nyata saka pelanggan.

  • Pendinginan banyu
  • Fungsi Mekanik
  • Khusus kanggo tabung φ12.7mm - φ76.2mm kanggo las tabung
  • Cocog kanggo las tabung sing kandel (≤3mm)
  • Dirancang kanthi kuat kanggo las tabung cilik tanpa watesan ruang
  • Kolet standar lan khusus, umur dawa lan nggunakake awet
  • Las otomatis tanpa pengisi kawat
  • Tombol kontrol ing gagang sirah las, trep kanggo tugas ing situs.

Detail Produk

Tag Produk

Seri kasebut yaiku kepala las TIG orbital kamar tertutup tanpa kabel sing dirancang kanggo tabung kanggo tabung las sendhi. Kanggo nggawe ruangan sing cukup tertutup saka swasana sekitar kanthi nyiyapake komponen mekanik utawa bahan tambahan, inflasi gas tameng (umume argon) dadi ruang tertutup kanggo ngevakuasi gas aktif kayata oksigen, mula proses pangelasan kasebut kondhisi apik banget kanthi jumlah minimal gas aktif. Iki minangka efisiensi tinggi lan kepala las berkualitas tinggi kanthi pendinginan banyu kanggo sirah las & nglumpukake lan koleksi khusus miturut kebutuhan pelanggan sing bisa njamin posisi sing akurat tanpa las titik. Kepala las TC umume digunakake karo TubeMaster200A Orbital Welding Powersource kanggo mbentuk sistem las orbit tabung TIG lengkap kanthi efek las sing bisa diulang lan apik. Aplikasi umum digunakake ing mesin elektronik, farmasi, industri semi-konduktor, instalasi pipa, mesin perawatan banyu, militer lan nuklir, lsp.

Pengelasan ruang tertutup orbital minangka proses las otomatis karo kepala las sing dirancang kanthi ruangan tertutup, utamane digunakake ing proses las kebutuhan bermutu, kayata baja tahan karat lan paduan titanium. Karakteristik penting kanggo welding orbital sing sukses yaiku kabutuhan ngontrol genangan logam cair sajrone siklus las, kanthi njupuk kahanan sing terus-terusan ganti proses.

Spesifikasi Teknis

Sumber Daya

TM200 / iOrbital4000 / iOrbital5000

Tube OD (mm)

φ 12.7 - φ 76.2

Materi

Baja karbon / Paduan stainless steel / Titanium

Siklus tugas

75A 60%

Tungsten (mm)

Φ 2.4

Kacepetan Rotasi

0,2 - 4

Adhem

Banyu

Bobot (kg)

3.5 kg

Panjang kabel (m)

10

Ukuran (mm)

453 x 177 x 38

Kasus Proyek


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Ninggalake Pesen Sampeyan