• pagebanner-(1)

Tabung ETP60 menyang sirah tabung las

Katrangan singkat:

TP060 minangka kepala las sing paling umum digunakake ing tabung menyang lapangan las lembaran tabung. Iki bisa ngatasi luwih saka 90% tabung reguler lan tabung sing ditandur nganggo fungsi pengisi kawat lan AVC. Tabung OD sing cocog TP060 kisaran φ16mm -φ60mm, lan TP060A (kanthi modifikasi sithik saka TP060) duwe wates munggah φ89mm.

Rong jinis sirah las sing opsional yaiku opsional: manioulator TPF03 utawa pengangkat seimbang. Collet posisi beda kanggo saben jinis nyekeli - pelacak posisi dibutuhake nalika nggunakake manipulator TPF03 lan expander dibutuhake nalika nggunakake pengangkat seimbang.

  • φ 16mm - φ60mm (bisa nganti φ89mm) kisaran OD tabung;
  • Fungsi pakan kabel bisa nyukupi kebutuhan las;
  • Fungsi AVC kasedhiya, nyuda kangelan operasi;
  • Obor TIG pendingin cair standar, gampang diganti bagean obor;
  • Tombol kontrol ing gagang sirah las, gampang dioperasikake;
  • Sistem pendingin banyu sing ditingkatake, siklus tugas dhuwur kanggo nggunakake wektu sing suwe;
  • Tutup gas tameng opsional sing opsional, kasedhiya kanggo welding bahan khusus kayata paduan Titanium.

Detail Produk

Tag Produk

Kepala las iki minangka kepala las TIG sing dirancang khusus kanggo tabung / tabung-tabung sing digunakake kanggo baja karbon lan baja tahan karat. Aplikasi ing ketel, penukar panas, konstruksi tenaga listrik, industri kimia lsp utamane kanggo tabung ekstensi lan sambungan tabung siram. Rentang diameter njaba yaiku φ16 ~ φ89mm. Ganti bagean sing cocog yen kisaran diameter njaba yaiku φ60 ~ φ89mm. Miturut teknik las, bisa nggunakake las fusi, las nganggo pengisi kawat utawa kabel panganan sawise welding fusion, operasi kasebut gampang banget.

Head welding lan iOrbital4000 utawa iOrbital5000 sumber daya las orbital mbentuk sistem las otomatis tabung / tabung-lembar lengkap sing bakal nyadari tabung / tabung-lembaran pengelasan TIG lan njamin efek las sing apik banget.

Spesifikasi Teknis

Sumber Daya

iOrbital4000 / iOrbital5000

Tube OD (mm)

φ 16 - φ 60 (φ89 bisa ditambahi)

Materi

Baja karbon / Baja tahan karat / paduan Titanium

Jinis gabungan

Protruding / Flushing / Recessive (maksimal -1mm)

Siklus tugas

300A 60%

Tungsten (mm)

Φ 2.4 / Φ3.2

Kacepetan Rotasi

0,37 - 7,39

Sudut obor

0 ° - 30 ° bisa disetel

Stroke AVC (mm)

18

Maks. kacepetan kabel

1800 mm / menit

Adhem

Cairan

Aliran coolant

≥600 ml / menit

Bobot (kg)

12 kg

Panjang kabel (m)

5

Ukuran (mm)

550 x 290 x 510

Kasus Proyek


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Ninggalake Pesen Sampeyan