• pagebanner-(1)

Mesin tabung adhepan tabung ketel

Katrangan singkat:

Mesin madhep iki dirancang khusus kanggo tabung penukar panas menyang las sheet tabung, supaya ora rata ujung tabung sing mengaruhi kualitas las lan tampilan produk. Ngenalake teknologi lan konsep canggih saka Amerika Serikat, adhedhasar panyerapan panyerepan lan inovasi, digabung karo pengalaman praktis, kanggo nambah produktivitas lan operasional, kita wis nggawe mesin flat tube anyar. Iki minangka mesin adhep-adhepan lan grooving tabung sing efisien lan paling kuat ing pasar, kanthi produktivitas sing apik banget lan regane dhuwur.

  • Dawane ujung tabung bisa diusap, lan lapisan las lawas bisa dicopot nalika penukar panas kudu didandani.
  • Gunakake penguncian lan posisi pneumatik, aman lan cepet;
  • Panganan lan penarik jinis pusher, cepet lan trep
  • Motong kadhemen mekanik, ora bakal ngrusak bahan tabung, mung sawetara detik kanggo ngrampungake pungkasan tabung;
  • Umur mesin dawa, panggunaan murah lan efisiensi dhuwur
  • Miturut ciri-ciri penukar panas, wadhah alat lan desain perkakas sing luwih wajar;
  • Desain ergonomis sing aman lan nyaman, nggunakake prinsip keseimbangan kanggo nyuda beban operasi;
  • Kepala pemotong cilik lan kompak, sing bisa diatur kanthi dawa kanggo ngontrol dawa nozel.
  • Bahan sing cocog kalebu: baja karbon, stainless steel, paduan titanium lan liya-liyane;
  • Ukuran umume cilik, bisa digunakake ing macem-macem posisi, lan gerakane entheng lan fleksibel

Detail Produk

Tag Produk

  • Awak sempit 1,5 "(38.1mm) amba kanggo beveling tabung siji ing tembok banyu
  • Telung pilihan motor sing bisa diganti, pneumatik, listrik lan batere
  • Perumahan baja kasar kanggo tahan lama
  • Sistem penjepit sing dipatenake, ngidini klem sampeyan diluncurake saka tabung kanthi gampang nalika dikencengi
  • Kunci pas sing dipasang terus-terusan tetep dadi penting ing tips driji operator
  • Bantalan rol tirus sing ditentang kanthi dual ndhukung drive gir
  • Sistem nyekeli agul-agul EscoLock kanggo minimalake geter lan maksimal bevel tabung lan pipa saben pisau

Ground MILLHOG minangka sudut sing tepat, mesin beveling clamping ID sing ukurane mung 1,5in (38.1mm) lan pas ing antarane tabung tembok banyu boiler kanggo nggawe tabung tunggal lan aplikasi tabung boiler liyane kanthi akses diwatesi. MILLHOG Ground digawe saka bahan perawatan berkualitas tinggi kanggo daya tahan. Bantalan kepemilikan ndhukung gir tugas abot supaya bisa lancar ing aplikasi sing paling angel. Clamp push-pull lan sistem rilis paten kanthi kunci sing dipasang permanen ngilangi kemungkinan bagean sing longgar pisah saka alat kasebut. Mesin kinerja dhuwur iki nggunakake sistem kunci pisau gaya irisan EscoLock lan pisau dilapisi TiN kanggo beveling tanpa obrolan.

 

Spesifikasi Teknis

Model

KERIN-300

Range OD Tube

Φ12-φ38mm

Kandel Tabung

≤3.5mm

Kacepetan tanpa momotan

300rpm

Kekuwatan

1.1KW

Bahan Tabung

CS, SS TI

Bobot

8KG

Torsi

50Nm

Konsumsi Gas

0,70 m3/ men

Nyurung Stroke

25mm

Ukuran

490mm * 480mm * 80mm

Model Braket

Tube OD(mm)

ID Range - OD(mm)

Malaikat

KR-160

16

11.5-22

90

KR-190

19

13.5-25.5

90

KR-254

25.4

16.0-29.0

90

KR-321

32.1

19.4-32.5

90

KR-380

38

26.7-39.3

90

 Boiler-tube-facing-removing-machine

Kasus Proyek


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Sampeyan

    Gegandhengan PRODUK

    Ninggalake Pesen Sampeyan