• pagebanner-(1)
  • R&D lan Manufaktur

R&D lan Manufaktur

Digawe ing China 2025
Internasional Standar

Proyek riset ilmiah nasional , akeh paten lan hak cipta

Sajrone pirang-pirang taun, HUAHENG nindakake lan ngrampungake luwih saka 16 robotik lan topik lan proyek peralatan cerdas, kalebu Program Nasional 863, Program Obor Nasional, Program Produk Anyar Kunci Nasional, lan Proyek Ilmu Pengetahuan lan Teknologi Nasional. Minangka Enterprise Demonstrasi Keuntungan Intelektual Nasional, perusahaan duwe 240 paten resmi ing China (kalebu 106 panemuan, 123 model utilitas, lan 1 paten PCT) lan 142 hak cipta piranti lunak.

Pabrik Kapasitas

Teknologi produksi kita wis maju, lan peralatan produksi wis rampung. Bisa ngrampungake welding struktural kanthi skala gedhe, pangolahan komponen struktural skala gedhe, lukisan otomatis, pangolahan komponen presisi, pasokan listrik lan produksi kabinet kontrol, debugging integrasi sistem lan operasi liyane. Perusahaan saiki duwe 268 paten resmi lan 156 hak cipta piranti lunak ing babagan riset teknologi lan inovasi. Saiki kita maju menyang arah lini produksi digital, tanpa tenaga.

Perusahaan saiki duwe luwih saka 90,000m2 lokakarya pabrik.

Kanthi luwih saka 30 set mesin mesin CNC skala gedhe.

Luwih saka 10 set sistem produksi las robot.

Luwih saka 100 set kabeh jinis peralatan mesin umume.


Ninggalake Pesen Sampeyan