• pagebanner-(1)
  • Presentasi

Presentasi

AEON Harvest minangka distributor pasar resmi resmi lan HUAHENG Automation. Kita duwe tim pra-sales ahli kanggo njawab pitakonane pelanggan lan negesake detail teknis, supaya saben pilihan pengadaan ora ana kesalahan. Sing paling penting, tim layanan purna jual sing berpengalaman kanthi luwih saka sepuluh insinyur siyaga 24 jam kanggo mbantu pelanggan ngrampungake masalah kanthi cepet. Tujuane yaiku nawakake layanan level paling dhuwur lan produk sing dipercaya kanggo kanca lan mitra ing saindenging jagad.

Kita ngrancang, pabrik lan macem-macem pasar peralatan las, peralatan nglereni logam lan peralatan gudang AS / RS lan alat bantu tambahan
■ Mesin Las Orbital;
■ Peralatan Las Arc Otomatis;
■ Alat persiapan tabung;
■ Mesin Nglereni Plasma / Laser;
■ Peralatan lan piranti lunak pergudangan AS / RS;

Didhisiki ing 1995, HUAHENG Automation minangka perusahaan teknologi tinggi sing pisanan wiwit dikhususake kanggo mesin las orbit, sistem pemotongan CNC, riset peralatan gudang AR / RS, pengembangan, manufaktur ing China. Ngarah dadi peralatan las modern lan panyedhiya solusi global, HUAHENG ngupayakake ngrampungake trobosan teknologi, saiki duwe luwih saka 800 karyawan, lan duwe 200 paten hak intelektual independen lan paten.

Tanggung jawab: Tembung Kunci

Minangka anggota industri manufaktur internasional raksasa, kita mesthi tetep njaga tembung "Tanggung jawab". Rasa tanggung jawab sing lagi dibahas kalebu ora mung tanggung jawab perusahaan marang pelanggan, nanging uga tanggung jawab perusahaan marang karyawan, lan mesthine tanggung jawab saben karyawan marang awake dhewe. Tanggung jawab paling dhasar kanggo para pelanggan yaiku nyedhiyakake pelanggan produk sing aman, andal lan berkualitas, lan kita uga ngajeni hak pelanggan kanggo ngerti lan pilihan gratis, sabisa supaya pelanggan ngerti produk ing kabeh arah, banjur bebas milih produk.

Misi Kita: Nggawe nilai kanggo pelanggan

Tetep menyang mentalitas sing mbukak lan kooperatif, nggawe nilai kanggo para pelanggan karo mitra industri, mbantu para pelanggan nyadari transformasi manufaktur digital lan cerdas, ningkatake pangembangan berkelanjutan industri manufaktur cerdas, lan nambah bareng karo para pelanggan supaya bisa menang.


Ninggalake Pesen Sampeyan