• pagebanner-(1)
  • Sejarah

Tonggak sejarah

Liwat 25 taun pengalaman nggunakake mesin las tabung orbit lan mesin pemotong CNC.

Luwih saka 10 taun pengalaman ngembangake peralatan pergudangan AS / RS.

  • MILESTONES
    1995
    Madeg ing Kunshan, Jiangsu
  • MILESTONES
    1996
    Perusahaan pertama ing China sing sukses nggawe Mesin Las Orbital
  • MILESTONES
    1998
    Pusat R&D Las Orbital Welding resmi digawe
  • MILESTONES
    2000
    Sistem las jahitan longitudinal lan bundarferensial plasma sing dikembangake kanthi sukses
  • MILESTONES
    2002
    Sukses dikembangake Inverter sing bisa diprogram sumber daya las TIG
  • MILESTONES
    2004
    Dadi mitra strategis karo KUKA, salah sawijining perusahaan domestik pertama ing promosi aplikasi integrasi sistem robot
  • MILESTONES
    2007
    Sukses nggawe sistem robot las 6 sumbu domestik pertama - "Kunshan No.1 Welding Robot"
  • MILESTONES
    2009
    Robot presisi abang (RV reducer) Salah sawijining perusahaan pisanan sing nggawe lan ngetrapake pengurangan RV ing batch
  • MILESTONES
    2012
    Wiwit riset lan pangembangan sistem logistik pergudangan, stacker crane lan AGV
  • MILESTONES
    2014
    Ngenalake mantan anggota inti Sistem Pemotong Messer China lan Divisi Pemotongan Dhewe
  • MILESTONES
    2016
    Sukses ngembangake tabung cerdas Robot menyang sistem las lembaran tabung, penjualan mesin las orbit global ngluwihi 10.000 set
  • MILESTONES
    2017
    Gudang cerdas logistik pihak katelu paling gedhe ing China saiki digunakake
  • MILESTONES
    2019
    Stacker berkecepatan tinggi tugas ringan diluncurake menyang pasar, anjog ing China
  • MILESTONES
    2020
    Rampung proyek pabrik digital Pabrik Mercusuar SANY

  • Ninggalake Pesen Sampeyan