• pagebanner-(1)
  • Menyang Worldwide

Menyang Worldwide

Menyang Worldwide

Sadhar ing internasionalisasi pangembangan pasar lan jaringan layanan wis target strategis penting perusahaan.

Ing sawetara dekade kepungkur, kita uga wis entuk asil sing luar biasa. Kasus proyek sing sukses yaiku ing saindenging Amerika Serikat, Meksiko, Brasil, Chili, Australia, Selandia Baru, Jepang, Korea Selatan, Thailand, Vietnam, Singapura, Malaysia, Indonesia, Filipina, India, Pakistan, UEA, Arab Saudi, Kuwait, Afrika Selatan, Rusia, luwih saka 30 negara lan wilayah kalebu Ukraina, Serbia, Jerman, Inggris, Spanyol, lan Italia.

Kita duwe mitra lan stasiun layanan ing pirang-pirang negara lan wilayah, ditambah tim dhukungan teknis online sing diwasa kanggo bebarengan nyedhiyakake layanan purna jual kanggo para pelanggan ing saindenging jagad supaya kabeh produk sing didol menyang pasar internasional bisa mlaku kanthi stabil lan lancar.

Identitas Kita

Sawetara identitas sing diduweni minangka produk lan layanan ing saindenging jagad

Spesialis Otomatisasi Las

Luwih saka 30 taun tuwuh ing industri, kita wis nglumpukake pengalaman aplikasi, yaiku R&D lan produksi peralatan las / workstation otomatis utawa desain lan integrasi lini produksi las otomatis pabrik. Kita wis nyedhiyakake macem-macem solusi las otomatis kanggo manufaktur tekanan kapal, manufaktur mesin konstruksi, manufaktur mobil, produksi semikonduktor, peralatan biomedis, peralatan petrokimia, aerospace, pembuatan kapal lan industri tenaga nuklir. Utamane ing bidang welding orbital, welding robot lan welding plasma, kita ana ing posisi paling dhuwur ing pasar Tiongkok.

Panyedhiya Sistem Warehousing AS / RS

R&D lan produksi warehousing sistem AS / RS utamane dipimpin dening Changsha HUAHENG. Basis produksi kalebu 30.000 meter persegi, kanthi luwih saka 300 karyawan lan meh 100 insinyur R&D. Perusahaan duwe 91 hak properti intelektual lan 35 karya piranti lunak sing ana gandhengane karo gudang cerdas, RGV / AGV, stacker crane, conveyor line, robot, lan piranti lunak WMS. Sistem AS / RS bisa disesuaikan kanggo ngatasi meh kabeh jinis barang, kita uga bisa nawakake komponen kunci sing disesuaikan sing paling apik kanggo sistem tartamtu ing produk tartamtu.

Kualitas, kinerja lan layanan

"Kualitas lan kinerja minangka rahasia kanggo menang, lan layanan sawise-penjualan minangka siji-sijine cara kanggo njaga pelanggan." Ing proses pangembangan bisnis, AEON Harvest lan HUAHENG nuduhake filosofi lan target sing padha. Apa peralatan las otomatis standar utawa peralatan lan sistem AS / RS sing disesuaikan, prasyarat pisanan sing kudu diisi yaiku kualitas lan kinerja produk. Prinsip sing dianut nggawe kita berkembang saka perusahaan wiwitan cilik menyang perusahaan internasional.


Ninggalake Pesen Sampeyan