Dipilih

Seri Produk

R&D + Manufaktur Kualitas

Nggawe Nilai kanggo Pelanggan

Grup AEONHarvest mapan ing Pusat Keuangan Dunia Kota Harbour, Hong Kong. Perusahaan utamane didedikake kanggo layanan impor & ekspor peralatan otomasi industri lan nawakake pelatihan teknis lan layanan purna jual. Kita nganggep manufaktur kualitas minangka dhasar pemasaran produk. AEON Harvest International (HK) saiki fokus kanggo nyedhiyakake kerjasama eksklusif karo pabrikan China HUAHENG Group layanan agensi eksklusif kanggo promosi produk lan penjualan ing pasar internasional ……

Diskon Promosi

Produk sing Ditampilake

Ninggalake Pesen Sampeyan